Van 5 perced?

Van 5 perced?

Te figyi, haver, te jártas vagy a webfejlesztésben, ugye? Biztos, hisz te csináltad a webáruházunkat. Van 5 perced? Szuper, akkor, mivel régóta együtt dolgozunk, téged bíználak meg, lenne egy öt perces munka, tényleg egy kis semmiség az egész.

Van ez a weboldal, de kell bele egy szöveges mező. Tudod, ahova írnak az emberek. Nem kell, hogy tudjon semmit, te 3 perc alatt megírod. Tényleg semmiség, a lényeg mikor megnyitod a webet, akkor azonnal jelezzen a látogatónak, hogy ki kell tölteni. Mondjuk egy felugró ablakban. Igen, igen, emailt is tudjon megadni abban a popupban. Jójó, akkor kettő szöveges mező. Kell, hogy tudjon becenevet is beírni. De a másik csekkolja az email címet, az fontos. Nem, tényleg csak ennyi. Hogy mit kezdünk az email címmel? Semmit, csak küldünk rá automatikusan hetente 1-1 reklámot, abból van pénzem, hogy fizessem ezt is. És kéne még email validáció is, tudod, csak emailt írhasson be a látogató. Nyugi, csak a kukacot meg a pontot kell ellenőrizni, nem? Nem olyan nagy dolog. Ja, igen, kell adatvédelmi nyilatkozat is, nem vagyok képben a jogi dolgokban, azt te intézed, te vagy benne jártas, én nem foglalkozom ilyenekkel, szóval egyet írj már erre. Miazhogy mi legyen benne? Marketing? Olyat nem csinálunk. Nem érdekelnek ezek, egyet írsz, nekem mindegy, hogy milyen. A lényeg, hogy jó legyen. Én is ki tudnám találni simán, de most épp veled beszélek. Szóval mikorra is várható hogy elkészülsz ezekkel? Jó, elég holnap délelőttre csak, lásd milyen rendes vagyok.

Hogy mi legyen az emailben? Tudod, termékek, amiket eddig meglátogatott, vagy a kosárban felejtett a vásárló, és hasonló termékek, amik érdekelhetik. Én is kapok mindig ilyet az íbéjről. De ez alapból benne van a rendszerben, hisz ott van az édességben! Ja, igenigen, sütiben, de mért, a süti nem édesség? Na mindegy, a lényeg…  Mi az, hogy hogy kötjük össze a felhasználóval az emailt? Hát azt nem t’om, te vagy az algoritmus mester, neked kell tudni, biztos van erre valami szintaktika, vagy mi. Old meg. Mi az, hogy ilyet nem tud most a weblap? Hát nem ezért fizettem neked egy havi átlagbért? Na figyusz haver, ez nem nagy dolog, tényleg csak annyi kell, szöveges mező egy pop-ablakban és kész. Te ezzel, oké, nem 5 perc, de nem sietős a dolog, holnapra legyen kész, csak a kampány kezdetére. Miazhogy 4 hét? Normális vagy?! Ica néni megírja az emaileket 5 perc alatt, te mint expert miért kell ehhez 4 héét? Csak egy mezőt kértem tőled.

 

1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (3 szavazat)
Loading...

Hozzászólások

Jelenleg 0 hozzászólás hozzászólás van.

Szólj hozzá!