Hogyan dolgozunk?

Alább megnézheted, hogy milyen lépéseken haladunk végig.

 • Személyes találkozó és közös brainstorming

  A találkozó célja, hogy minél inkább megismerjünk Téged, illetve, hogy Te is benyomást szerezz rólunk. Itt beszéljük át, hogy pontosan mik a céljaid, mit szeretnél elérni a honlappal és hogy milyen funkcionalitásokkal bírjon. Lehetőség van Skype-on keresztül is, hogyha nem megoldható a találkozó.

 • Dizájn

  Megálmodjuk számodra a legmegfelelőbb stílust és elrendezést, Ez egy közös munka, amiben folyamatosan egyeztetünk. A dizájnba beletartozik a logó és a felhasználói élmény megtervezése is.
  Mi reszponzív weboldalakat csinálunk – tehát mobilon is jól fog kinézni!

 • Fejlesztés

  Az elfogadott dizájn alapján elkezdjük a megbeszélt funkciókat lefejleszteni. Folyamatosan tartjuk Veled a kapcsolatot, ezáltal látni fogsz mindent, és beleszólásod is lesz abba, ha esetleg valamit máshogy szeretnél. A weboldalt a Te szájízed szerint alakítjuk, és az egyes fázisokat rögtön meg is mutatjuk Neked, hiszen ez a Te oldalad lesz!

 • Tesztelés

  Átadás előtt a Te segítségeddel mindenen végig megyünk, hogy a weboldalad tökéletes legyen. Itt már látni fogod a teljes oldalt működés közben.

 • Átadás

  Itt adjuk át kulcsra készen a weboldaladat. Megmutatunk mindent, hogy hogyan tudod használni az oldalt. Bebiztosítjuk, hogy mindent tudj az oldaladról, tartalomszerkesztésről. Garantáljuk, hogy elégedett leszel!

 • Utánkövetés

  Mi nem hagyunk magadra! Garanciát vállalunk a honlapra az elkövetkezendő 1 évre. Ez azt jelenti, hogy a kisebb változástatásokat ingyen megcsináljuk. Természetesen ebbe nem tartozik bele új funkciók létrehozása, új design megálmodása, vagy az oldal teljes újratervezése 🙂

Miért minket válassz?

Mert határtalan szenvedéllyel alkotunk a weben.

Pontosak vagyunk

A határidőket komolyan vesszük, nálunk nem fogsz tapasztalni csúszást.

Minőséget teremtünk

Mindent megteszünk azért, hogy egy gyönyörű, használható weboldalt alkossunk.

Kedvező árakon dolgozunk

Árainkat úgy alakítjuk, hogy Te is, és mi is elégedettek legyünk.

Évtizedes tapasztalat

Nekünk nem csak a munkánk, a hobbink is a fejlesztés és az alkotás.