Impresszum

A honlap üzemeltetője

Halmai Ferenc egyéni vállalkozó

Székhely: 1112 Budapest, Eper köz 11.

Adószám: 76240036-1-43

Nyilvántartási szám: 50722578

BKIK tagság szám: BU76240036

Postai cím: 1112 Budapest, Eper köz 11.

Email cím: info@eworks.hu

Tárhelyszolgáltató adatai

Cégnév: Bluehost, Inc.

Székhely: 1958 South 950 East, Provo, UT 84606, United States

Telefon: +1 801 765 9400

Weboldal: www.bluehost.com

Szoftveretikai nyilatkozat

  • A https://www.eworks.hu üzleti honlap tartalmainak jelentős részét jogtiszta és törvényesen licenszelt szoftverek használatával készítették illetve dolgozták fel digitálisan.
    A weblapot üzemeltető kiemelt fontosságúnak tartja a non-profit Business Software Alliance (BSA) szakmai szervezet szoftverhasználati általános irányelveinek elfogadását és betartását a munkafolyamatok során.
  • A https://www.eworks.hu internetes honlap egy nyílt forráskódú internetes tartalomkezelő szoftver (OpenSource CMS) működteti megbízhatóan amely nem jöhetett volna létre a a világszerte önkéntesen közreműködő közösségi tagok (contributors) hozzájárulásai és önzetlen munkái nélkül.

Technikai ajánlás

  • A biztonságos internet használat és a legjobb felhasználó élmény érdekében a következő internet böngészők új kiadását ajánljuk:
  • Kérjük, hogy látogass el a fenti böngészők hivatalos weblapjaira a fenti emblémák egyikére kattintva és töltsd le a böngésző legfrissebb kiadását!

I am Mobile!

  • Eddigi pályafutásunk alatt, és az elkövetkező időkben is arra törekszünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk az ügyfeleinknek, kihasználva a technika nyújtotta lehetőségeket, követve a nemzetközi, és itthoni trendeknek megfelelő újításokat.